Posted

Misiune

intereg_logo
GOV_RO
GOV_HU

Scopul principal al proiectului este de a contribui la atingerea obiectivelor de cooperare transfrontalieră între Romînia și Ungaria, în special prin asigurarea integrării pe piața comună de muncă a persoanelor din ambele părți ale graniței, în special a persoanelor din grupuri defavorizate, precum și prin cooperarea între antreprenorii din valea Crișului Alb, care împart un spațiu geografic și o istorie comună.

 

Prin organizarea de cursuri de formare a adulților, traininguri pentru studenți, organizarea de târguri de locuri de muncă și spărijinirea antreprenoriatului în mediul rural, cei doi parteneri ai proiectul au contribuit la prioritățile Strategiei Europene pentru incluziune socială, specializare inteligentă și dezvoltare durabilă.

 

Desfășurarea activităților proiectului se bazează pe o colaborare de lungă durată dintre cei doi parteneri, care asigură standarde organizaționale și competențe ridicate. Partenerii asigură și transferabilitatea și sustenabilitatea rezultatelor obținute.

Parteneriat pentru un viitor mai bun
Total Page Visits: 2610 - Today Page Visits: 1
ro_RORomanian